Home / SLOVENSKO / Za ľudí na hlasovaní o Matovičovi neboli, Šeliga sa nevie postaviť do jedného radu s Ficom či Mazurekom

Za ľudí na hlasovaní o Matovičovi neboli, Šeliga sa nevie postaviť do jedného radu s Ficom či Mazurekom

4.10.2022 (Webnoviny.sk) – Strana Za ľudí sa nezúčastnila na odvolávaní Igora Matoviča (OĽaNO) z postu ministra financií. Informoval o tom Juraj Šeliga (Za ľudí) na svojom facebookovom profile.

„Táto vláda má pre mňa väčšiu hodnotu ako osoba ministra financií. Ak niekto tvrdí, že odvolanie predsedu najsilnejšej politickej strany koaličnými poslancami posilní stabilitu vlády a poslaneckého klubu OĽaNO, tak opak je pravdou,“ napísal Šeliga.

Ako ďalej dodal, nevie sa postaviť do jedného radu s Ficom, Mazurekom a spol. a prispieť tak k pádu vlády. Pokračovanie prodemokratickej vlády s jasnou prozápadnou politickou orientáciou, ktorá sa bráni ruskej agresii, je pre neho viac, ako odvolávanie predsedu OĽaNO.

Verí, že všetci rozumní ľudia okrem rečí Matoviča vidia aj výsledky a hodnotu tejto vlády. „Rovnako verím, že každý rozumný človek vidí rozdiel medzi Robertom Ficom a Igorom Matovičom. Ja ten rozdiel vidím, a preto nebudem pomáhať predčasným voľbám,“ skonštatoval Šeliga.

Viac k témam: Mimoriadna schôdza parlamentu, Minister financií SR, Odvolávanie Matoviča
Zdroj: Webnoviny.sk – Za ľudí na hlasovaní o Matovičovi neboli, Šeliga sa nevie postaviť do jedného radu s Ficom či Mazurekom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vláda klame voličov, podľa progresívcov dostali starostovia maďarských strán oveľa menej dotácií než tí koaliční

Koalícia len predstiera záujem o maďarských voličov v snahe pomôcť Pellegrinimu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *