Home / SLOVENSKO / Taraba s Ficom sa dohodli na ôsmom odvolávaní Mikulca z postu ministra vnútra, majú aj odkaz pre SaS

Taraba s Ficom sa dohodli na ôsmom odvolávaní Mikulca z postu ministra vnútra, majú aj odkaz pre SaS

30.9.2022 (Webnoviny.sk) – Nezaradený poslanec a predseda strany Život – Národná strana (Život-NS) Tomáš Taraba uviedol, že v rozhovore s predsedom strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robertom Ficom sa dohodli na ďalšom, v poradí ôsmom, odvolávaní ministra vnútra SR Romana Mikulca (OĽaNO).

Taraba vo štvrtok 30. septembra na sociálnej sieti uviedol, že s Ficom „sa nebudeme prizerať, ako zatvára hranice Slovensku jedna krajina za druhou. Minister Mikulec má za toto plnú zodpovednosť a policajné autá by nemal dávať do reklamných klipov novinárom, ale do terénu policajtom, aby chytili ilegálnych migrantov.“

Predseda Život-NS dodal, že na mimoriadnej schôdzi k odvolávaniu ministra vnútra bude môcť strana Sloboda a Solidarita (SaS) prehodnotiť svoje hlasy, ktorými podržali Mikulca „na stoličke“ pri poslednom odvolávaní. „Ak SaS pochopí, že jej nepomôžeme sa vrátiť do vlády a začne sa správať ako opozičná strana, hlasov na odvolanie Mikulca bude dosť,“ uzavrel Taraba.

Viac k témam: Minister vnútra SR, Odvolávanie Mikulca
Zdroj: Webnoviny.sk – Taraba s Ficom sa dohodli na ôsmom odvolávaní Mikulca z postu ministra vnútra, majú aj odkaz pre SaS © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *