Home / SLOVENSKO / Policajná naháňačka v Bratislave skončila zadržaním vodiča, stihol nabúrať aj dve autá

Policajná naháňačka v Bratislave skončila zadržaním vodiča, stihol nabúrať aj dve autá

7.9.2022 (Webnoviny.sk) – Stredajšia policajná naháňačka v centre Bratislavy sa skončila zadržaním páchateľa. Vodič ešte predtým stihol nabúrať dve autá a pokúsil sa o útek. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, hliadka chcela v stredu krátko predpoludním na Nábreží armádneho generála Ludvíka Slobodu zastaviť a skontrolovať vozidlo Kia Sorento. Vodič však na znamenia hliadky nereagoval a začal pred ňou unikať v smere do centra mesta.

„Vozidlo s maďarským evidenčným číslom vo vysokej rýchlosti ohrozovalo pri úniku ostatných účastníkov cestnej premávky,“ uviedol Szeiff s tým, že auto pri úniku narazilo do dvoch ďalších vozidiel na Klobučníckej ulici. Vodič sa dal následne na útek, policajná hliadka ho po chvíli zadržala.

Viac k témam: Naháňačka s policajtmi
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajná naháňačka v Bratislave skončila zadržaním vodiča, stihol nabúrať aj dve autá © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Karas: V nasledujúcich mesiacoch sa ukáže, či Slovensko zostane právnym štátom (video)

Podľa Viliama Karasa bude dôležité, ako sa svojej úlohy uchopí generálny prokurátor Maroš Žilinka, a ako bude zvládať tlaky zo strany koalície na zametanie alebo zatváranie káuz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *