Home / SLOVENSKO / Jeseň v znamení denimu so značkou F&F

Jeseň v znamení denimu so značkou F&F

7.9.2022 (Webnoviny.sk) – Všetci vieme, aké dôležité je vlastniť skvelé džínsy, ktoré dokonalé padnú našej postave. Túto jeseň značka F&F ponúka množstvo kúskov, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na životné prostredie a s využitím prémiových vlákien a materiálov, tak, aby zabezpečili kvalitu a dlhú životnosť denimu. F&F myslí na každý typ postavy a na každú krivku. V novej jesennej kolekcii nájdete komplexnú ponuku veľkostí a strihov, vďaka ktorým sa bude každá dáma cítiť pohodlne a sebaisto. Doplňte si svoj šatník a zažiarte v jesenných outfitoch aj vy. Teraz v F&F aj s 25% zľavou na vybraný džínsový tovar s kartou Clubcard.

Značka F&F poteší nielen vyznávačky nadčasovej klasiky, ale aj ženy, ktoré chcú držať krok s najhorúcejšími trendami. V novej jesennej kolekcii nájdete všetky „must-have“ kúsky na túto sezónu, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku, ale i strihy, ktoré sú v móde dlhodobo. Môžete dať zbohom tuhým nepoddajným materiálom – nielen džínsy, ale aj džínsové bundy, košele či šaty značky F&F sú vyrobené z mäkkého a štruktúrovaného denimu, ktorý vás bude celý deň sprevádzať v znamení pohodlia.

Rozšírte svoj jesenný šatník o štýlové džínsové produkty, ktoré vás potešia, zahrejú a zároveň sú ohľaduplné k prírode. Celá denimová kolekcia značky F&F je vyrobená zo 100% bavlny BCI (Better Cotton Initiative), ktorá pochádza zo zodpovedných zdrojov. F&F používa denim vyrobený technikou s názvom Jeanologia, ktorá využíva znížené množstvo chemikálií, vody a energie. Týmito krokmi sa značka snaží znižovať vplyv na životné prostredie a splniť zelené hodnotenie EIM (Environmental Impact Measurement).

Trendy denimovej jesene

Contour & Push up

Tieto džínsy, ktoré dokonale priliehajú k postave, majú pridanú pružnosť pre maximálne pohodlie a sú vyrobené z kvalitnej tkaniny, ktorá poskytuje fantastické zachovanie tvaru nohavíc aj pri opakovanom nosení. Štruktúra džínsov Contour je navrhnutá s výraznými detailmi švov, aby zvýraznila krivky tela, obopla vaše nohy a vyčarovala tak dokonalú siluetu. Contour džínsy od značky F&F sú univerzálnym kúskom a dokonale doplnia akýkoľvek outfit. Patria k najpredávanejším štýlom džínsov a my vieme prečo! F&F contour džínsy sú vyrobené z materiálu Eco t400 lycra, ktorá sa skladá zo 65 % z recyklovaných plastov a obnoviteľných rastlinných zdrojov.

Push up džínsy sú základným kúskom, s ktorým jednoducho vyčarujete denný i nočný outfit. Tento nadčasový strih, navrhnutý tak, aby podčiarkol a ešte vylepšil vaše krivky, nájdete v kolekcii F&F v rôznych štýlových úpravách. Zdôraznite vaše krivky a doprajte ich jemný zdvih, ktoré ponúka tento strih vo všetkých správnych oblastiach.

Mom & Bootcut

V ponuke značky F&F nájdete aj retro klasiky. Najobľúbenejším módnym kúskom posledných rokov sú mom džínsy – mierne zúžené, s retro siluetou s vysokým pásom, ktorá možno už nikdy nevyjde z módy. Tento strih si zaslúži vyniknúť, preto ho kombinujte s jednoduchými základnými kúskami. Vznikne z toho nápaditý outfit na voľný čas. Ďalším obľúbeným hitom z 90′ rokov, ktorý je horúcim trendom tejto jesene, sú bootcut džínsy alebo tzv. zvonové nohavice. Sú navrhnuté tak, aby zvýraznili boky a stehná, a predĺžili nohy. F&F ponúka rôzne varianty v tomto štýle – napríklad s vysokým pásom, výrazným akcentom na dvojité gombíky alebo štýlovo roztrhané. Na jeseň a v zime tento typ džínsov doplňte párom robustných čižiem a vyčarujete chic outfit do chladných dní. Viac módnych inšpirácií nájdete na www.tesco.sk/ff/.

Informačný servis

Viac k témam: denim, F&F, Jeseň, Móda, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Jeseň v znamení denimu so značkou F&F © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nárok na štátnu pomoc so splácaním hypoték má menšina ľudí, brzdia ju najmä dve podmienky

Nemáte nárok na štátnu dotáciu na hypotéky? Existujú ďalšie riešenia zníženia úrokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *