Home / SVET / Smrť herečky Anne Heche vyhlásili za nehodu, podľa lekára zomrela v dôsledku popálenín a inhalácie

Smrť herečky Anne Heche vyhlásili za nehodu, podľa lekára zomrela v dôsledku popálenín a inhalácie

18.8.2022 (Webnoviny.sk) – Americká herečka Anne Heche zomrela v dôsledku inhalácie a popálenín spôsobených pri havárii, rozhodol koroner s tým, že jej smrť je nehoda. Päťdesiattriročná umelkyňa tiež podľa informácií zverejnených na webstránke súdneho lekára okresu Los Angeles mala zlomeninu hrudnej kosti spôsobenú „tupým nárazom“. Celú správu z pitvy ešte dokončujú, uviedla kancelária koronera.

Herečku odpojili od prístrojov

Heche 5. augusta nabúrala autom vo veľkej rýchlosti do domu v oblasti Mar Vista. Pri náraze vozidlo zachvátili plamene. Po autonehode bola v Grossmanovom popáleninovom centre pripojená na prístroje s vážnym anoxickým poškodením mozgu a v piatok lekári konštatovali, že u nej nastala mozgová smrť. Ďalej ju však ponechali pripojenú na prístroje pre prípadné darovanie orgánov. Od prístrojov ju odpojili v nedeľu.

Koroner uvádza ako dátum jej úmrtia 11. august. Detektívi vyšetrujúci nehodu uviedli, že vo vzorke krvi Heche zistili narkotiká. Po tom, ako lekári oznámili mozgovú smrť, polícia vyšetrovanie ukončila.

Účinkovanie v mnohých filmoch

Rodáčka z Aurory v Ohiu sa stala známou vďaka účinkovaniu v soap opere Another World (1964 – 1999), kde hrala v rokoch 1987 až 1991. Za túto rolu si vyslúžila aj Daytime Emmy. Koncom deväťdesiatych rokov sa stala jednou z najžiadanejších herečiek v Hollywoode.

Predstavila sa napríklad v snímkach ako Krycie meno Donnie Brasco (1997) s Johnnym Deppom, Sopka (1997) s Tommym Lee Jonesom, Vrtieť psom (1997) s Dustinom Hoffmanom a Robertom De Nirom, 6 dní, 7 nocí (1998) s Harrisonom Fordom, Poprava (1998) s Vinceom Vaughnom a Joaquinom Phoenixom a tiež prvom zo série hororov Viem, čo ste robili minulé leto (1997). Účinkovala aj v televíznych seriáloch a na Broadwayi.

Viac k témam: Autonehoda, Úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Smrť herečky Anne Heche vyhlásili za nehodu, podľa lekára zomrela v dôsledku popálenín a inhalácie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Americké zbrane pre Ukrajinu už sú v Nemecku a Poľsku, medzi prvými dodávkami budú granáty

Spojené štáty americké chystajú dodať Kyjevu nový balík vojenskej podpory.

Jeden komentár

  1. nech pricinu smrti nazvu tak ci onak zivot jej to nevrati…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *