Home / SLOVENSKO / Hegerova vláda vyhníva a predlžuje agóniu v krajine, podľa Laššákovej na koaličný chaos doplatia bežní občania

Hegerova vláda vyhníva a predlžuje agóniu v krajine, podľa Laššákovej na koaličný chaos doplatia bežní občania

12.8.2022 (Webnoviny.sk) – Členka strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Ľubica Laššáková je presvedčená, že od septembra budeme mať menšinovú vládu.

Chaos a predlžovanie agónie

Tvrdí, že predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík od svojej požiadavky o odchode lídra hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igora Matoviča neustúpi a hnutie si zas svojho lídra podrží. Laššáková o tom informovala v piatok na sociálnej sieti.

„Menšinová vláda, o ktorej už verejne hovoria, neznamená nič iné ako chaos a predlžovanie agónie. Budú si strážiť hlasovanie o dôvere vláde a ľudia a ich problémy ich nebudú zaujímať,“ skonštatovala Laššáková, ktorá súčasnú perspektívu vládnutia vníma ako ,vyhnívanie´.

Hlasovanie o dôvere vláde

„Politický zápach a nevkus sa bude šíriť celou krajinou a otázne bude, či sa nájde 90 poslancov, ktorí túto agóniu ukončia,“ doplnila.

Myslí si, že premiér Eduard Heger (OĽaNO) by mal predstúpiť v septembri pred parlament a dať hlasovať o dôvere vláde. Laššáková však tvrdí, že to neurobí, pretože je „prilepený na premiérskej stoličke“.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Hlasovanie o nedôvere, Koaličná kríza, menšinová vláda, Vyslovenie dôvery
Zdroj: Webnoviny.sk – Hegerova vláda vyhníva a predlžuje agóniu v krajine, podľa Laššákovej na koaličný chaos doplatia bežní občania © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Jeden komentár

  1. pani Lassakova toto vsetko mnohí z nas vedia uz dlhe mesiace…nic nove pod slnkom…a vieme este jedno ako je neschopna tato vlada tak je neschopna aj cela opozicia vratane jalovych odborov…zivoty radovych obcanov su mesiace v ohrozeni, Slovensko sa potapa a nikto nic radikalne a konkretne proti tomu neurobil, tie tanecky opozicie v parlamente pri akoze odvolani mnistrov,, ci donekocna zbieranie podpisov obcanov su pre vladnucu chuntu neskodne a akurat tak len nahravaju matovicovcom, hegerovcom, nadovcom korcokovcom, kollarovcom, sulikovcom a caputovcom atd. predlzovat si svoje bašovanie na Slovensku…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *