Home / SLOVENSKO / Vodič Peugeotu prešiel do protismeru a spôsobil čelnú zrážku, vyžiadala si jednu obeť aj zranené deti (foto)

Vodič Peugeotu prešiel do protismeru a spôsobil čelnú zrážku, vyžiadala si jednu obeť aj zranené deti (foto)

4.7.2022 (Webnoviny.sk) – Jeden človek zomrel, jeden sa zranil ťažko a štyria ľahko pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v nedeľu 3. júla o 16:00 na ceste I/16 pri križovatke na obec Dobroč v okrese Lučenec. Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, zo zavinenia nehody je podozrivý 40-ročný vodič vozidla Peugeot, ktorý pravdepodobne nesprávnym spôsobom predchádzania v smere na obec Mýtna nezvládol vedenie vozidla a prešiel do protismeru.

Peugeot sa čelne zrazil s oproti prichádzajúcim vozidlom BMW, v ktorom sa viezli štyri osoby, z toho dve deti. „Vodič a spolujazdkyňa utrpeli zranenia s dobou liečenia do 42 dní a ľahko sa zranili aj trojročné a päťročné dieťa,“ uvádza polícia.

Vodiča Peugeotu previezli leteckou záchrannou službou do nemocnice v Banskej Bystrici, jeho 36-ročný spolujazdec utrpel zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol. Vyšetrovateľ v Lučenci začal v trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a do vyšetrovania pribral znalca z odboru cestnej dopravy.

Viac k témam: Čelná zrážka, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodič Peugeotu prešiel do protismeru a spôsobil čelnú zrážku, vyžiadala si jednu obeť aj zranené deti (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Moskva na Ukrajine stratila ďalších viac ako tisíc vojakov, prišla aj o desiatky kusov techniky

Celkové straty Ruska od začiatku invázie na Ukrajinu vzrástli na viac ako 465 000 ľudí.

Jeden komentár

  1. adamkratochvil

    dnes uz clovek si nie je isty nicim ani na ceste, ani na zeleznici ani ako peší na prechode pre chodcov proste krasa si uzivat takyto zivot, kedy nevies kde ta kto zabije esteze mam za dva mesiace 75 rokov…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *