Home / SLOVENSKO / Teploty sa v nedeľu opäť vyšplhajú k 34 stupňov Celzia, nezabudnite dodržiavať pravidelný pitný režim

Teploty sa v nedeľu opäť vyšplhajú k 34 stupňov Celzia, nezabudnite dodržiavať pravidelný pitný režim

3.7.2022 (Webnoviny.sk) – V nedeľu bude na Slovensku jasno až polooblačno, miestami prechodne zväčšená oblačnosť. Ojedinele prehánky alebo búrky, ale zároveň veľmi teplo. Na svojom webe o tom informuje Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ).

Najvyššia denná teplota dosiahne 29 až 34, na Kysuciach, Orave a pod Tatrami okolo 27 stupňov Celzia. Teplota na horách vo výške 1500 m bude okolo 13 a postupne stúpne na 19 stupňov Celzia.

Fúkať bude prevažne slabý vietor. Meteorológovia predpokladajú zrážky do dvoch milimetrov, pri búrkach ojedinele okolo 20 milimetrov.

Viac k témam: Horúčavy, Počasie
Zdroj: Webnoviny.sk – Teploty sa v nedeľu opäť vyšplhajú k 34 stupňov Celzia, nezabudnite dodržiavať pravidelný pitný režim © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

V Piešťanoch sa začala nová sezóna komentovaných prehliadok

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany pozýva v novej sezóne na tematické komentované prehliadky, ktoré sa konajú od mája až do októbra.

Jeden komentár

  1. adamkratochvil

    pocasie sa u nas zacina menit na pocasie stredomorske predpovede spred desiatky rokov sa naplnaju…nebolo by to po porvy raz co sa tento scenar-cyklus v historii nasej maticky Zeme naplnii…len si uzime teplucka, pretoze kde nas tahaju bruselskí poloidioti a idioti nas v zime nic dobre necaka…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *