Home / POLITIKA / Podporte DARom DENNÍK POLITIKA. ĎAKUJEME preveľmi !

Podporte DARom DENNÍK POLITIKA. ĎAKUJEME preveľmi !

Milí čitatelia,

viac ako  50 % občanov Slovenska je náchylných veriť dezinformáciám či rôznym polopravdám, vďaka čomu sa naša spoločnosť delí na viaceré tábory.

Na rozdelenie spoločnosti na tábory majú veľký vplyv aj média. Mainstrímové, ale aj „iné“.

DENNÍK POLITIKA nie je mainstrímovým médiom a aj preto nekĺže len po povrchu a prináša svojím čitateľom necenzúrované a pravdivé spravodajstvo, ktoré naši čitatelia môžu sami slobodne a nezávisle analyzovať a konfrontovať aj s inými zdrojmi informácií. 

Správy necenzurujeme a ani nelimitujeme diskusiu. V tomto sme na európskom mediálnom trhu asi ako jediní, čo je tvrdenie, ktoré môžeme spoľahlivo dokázať. Veríme totiž, že sloboda slova je absolútna a nie relatívna, ako to je zakotvené v slovenskom trestnom zákone a takmer všetkých európskych krajín, vrátane Slovenska.

Vieme o tom, že náš denník nie je pre každého. Z tohto predpokladu sme aj vychádzali. Nie každý si chce myšlienky a správy utrieďovať sám. Sú ľudia, čo potrebujú spriaznenosť a pocit spolupatričnosti. DENNÍK POLITIKA je však pre týchto ľudí sklamaním. Poskytuje totiž priestor pre každého a je jednak VÝBEROM informácií z celého sveta a na druhej strane FÓROM na vyjadrovanie pre čitateľov.

Aby sme mohli overené spravodajstvo priblížiť čo najväčšiemu počtu občanov, nechávame naše články odomknuté pre všetkých, na rozdiel od mainstrímových médií.

Za DENNÍKom POLITIKA nestoja  peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca alebo inštitúcie. Sme však závislí od finančnej pomoci vás, našich čitateľov.

Veríme, že chápete dôležitosť nezávislej žurnalistiky, ktorá nie je v jednom šíku s mainstrímovými médiami a pridáte sa k naším darcom, hoc aj len jedným eurom mesačne.

Ďakujeme za vašu podporu a sľubujeme, že aj naďalej vám budeme prinášať aktuálne, necenzúrované a pravdivé spravodajstvo, ktoré ako naši čitatelia môžete sami slobodne a nezávisle analyzovať a konfrontovať aj s inými zdrojmi informácií. 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rusmi dosadená administratíva Krymu nezorganizuje na Deň víťazstva tradičnú vojenskú prehliadku

Deviateho mája v Rusku oslavujú víťazstvo Sovietskeho zväzu nad nacistickým Nemeckom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *