Home / SLOVENSKO / Jill Bidenová poďakovala Slovákom za pomoc Ukrajine, Spojené štát sú v tom s nimi

Jill Bidenová poďakovala Slovákom za pomoc Ukrajine, Spojené štát sú v tom s nimi

8.5.2022 (Webnoviny.sk) – Chcem poďakovať všetkým ľuďom na Slovensku, že otvorili svoje náručia, otvorili svoje domovy, ale hlavne otvorili svoje srdcia. Spojené štáty stoja za vami a sú v tom s vami.

Počas návštevy východného Slovenska to vyhlásila prvá dáma Spojených štátov amerických Jill Bidenová v prítomnosti premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO). Vyjadrenie prvej dámy zverejnil vo svojom na sociálnej sieti profile predseda vlády Heger.

Bidenová pricestovala na Slovensku v sobotu 7. apríla. Cieľom jej trojdňovej návštevy je poďakovať Slovensku za podporu, ktorú poskytuje Ukrajine a Ukrajincom utekajúcim pred vojnou. Prvá dáma USA dnes navštívila východné Slovensko, kde mala naplánované stretnutie s ukrajinskými ženami a deťmi, humanitárnymi pracovníkmi a Slovákmi, ktorí podporujú rodiny utečencov.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Jill Bidenová na Slovensku (fotografie)

Viac k témam: oficiálna návšteva
Zdroj: Webnoviny.sk – Jill Bidenová poďakovala Slovákom za pomoc Ukrajine, Spojené štát sú v tom s nimi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové obdobie 2014-2020.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *