Home / šport / Futbal / Marek Hamšík sa vrátil do základnej zostavy Trabzonu a napriek remíze je o krôčik bližšie k titulu

Marek Hamšík sa vrátil do základnej zostavy Trabzonu a napriek remíze je o krôčik bližšie k titulu

10.4.2022 (Webnoviny.sk) – Futbalisti tureckého Trabzonsporu síce len remizovali v sobotňajšom súboji 32. kola najvyššej tureckej futbalovej súťaže na pôde Gaziantepsoru 0:0, no opäť sa o krôčik priblížili k zisku majstrovského titulu.

Tím slovenského reprezentačného kapitána Mareka Hamšíka má 6 kôl pred koncom súťaže na čele tabuľky pohodlný 14-bodový náskok pred druhým Konyasporom. Tridsaťštyriročný banskobystrický rodák v sobotu hral do 78. minúty.

„Všetko pozitívne. Som veľmi šťastný, že som sa vrátil do základnej zostavy Trabzonu. Som rád, že lýtko vydržalo, hralo sa v dobrom rytme. Aj keď sme nevyhrali, získali sme dôležitý bod. Konyaspor zaváhal, stále sme viac a viac bližšie k titulu,“ prezradil Hamšík na svojom oficiálnom webe.

V tomto ročníku Hamšík odohral za Trabzonspor 22 ligových duelov a zaznamenal v nich 2 presné zásahy a tri gólové prihrávky.

Viac k témam: Süper Lig
Zdroj: Webnoviny.sk – Marek Hamšík sa vrátil do základnej zostavy Trabzonu a napriek remíze je o krôčik bližšie k titulu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vladimír Weiss starší by rád pokračoval ako kouč Slovana, pozitívne sa vyjadril aj šéf klubu

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší povedal, že si nevie predstaviť iného trénera na lavičke klubu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *