Home / SLOVENSKO / PSS získala ocenenie za projekt Predveď svoj talent

PSS získala ocenenie za projekt Predveď svoj talent

8.4.2022 (Webnoviny.sk) – Ceny Hermes komunikátor roka 2021 poznajú svojich víťazov a PSS je medzi nimi. Prvé miesto v kategórií Spoločenská zodpovednosť si odniesol projekt s názvom Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní, ktorý pomáha mladým ľuďom z detských domovov pri štarte do samostatného života. Po úspešnom  prvom ročníku teraz Prvá stavebná sporiteľňa pripravuje jeho pokračovanie.

Projekt „Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní“ je určený mladým dospelým vo veku od 18 do 25 rokov, ktorí bývajú alebo bývali v Centrách pre deti a rodiny alebo v Domove na polceste a už onedlho sa budú musieť postaviť na vlastné nohy. Deti, ktoré vyrastali bez rodičov, to pri vstupe do samostatného života nemajú jednoduché a práve tento projekt má ambíciu im pomôcť sa úspešne osamostatniť. „V prvom ročníku sme videli mnoho mladých ľudí, ktorí majú talent, sny a motiváciu sa zlepšovať. Nebolo jednoduché z nich vybrať víťazov. Dobrá skúsenosť a množstvo pozitívnej spätnej väzby nás presvedčilo, že v tomto projekte má zmysel pokračovať aj naďalej,“ hovorí vedúci odboru komunikácie PSS Jozef Plško.  Projekt Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní získal aj cenu Hermes komunikátor roka 2021 v kategórií Spoločenská zodpovednosť.

Mladí ľudia z Centier pre deti a rodiny alebo z Domovov na polceste majú možnosť prihlásiť sa do druhého ročníka projektu do konca apríla. Zapojiť sa je pritom veľmi jednoduché. Stačí odpovedať na 6 otázok, v ktorých opíšu v čom sú dobrí a ako chcú na sebe v budúcnosti pracovať, aby rozvíjali svoj talent. Bez obmedzení. Môže ísť o spev, tanec, programovanie na počítači, môžu ukázať ako sa pripravujú na budúce povolanie, môžu maľovať, diskutovať, či poukázať na svoje športové úspechy.

Tí najtalentovanejší z nich budú mať možnosť predviesť svoj talent pred odbornou porotou naživo už 25. mája. Porota následne vyberie trojicu najtalentovanejších z nich, ktorí získajú stavebné sporenie MôjDOMOV so zaujímavým finančným vkladom a podmienkami, výkonný notebook, ktorý im uľahčí ďalšie štúdium a rozvoj, ale aj možnosti vzdelávania a mentoringu, ktoré im pomôžu pri štarte do samostatného života. Ambasádorkou projektu a predsedníčkou projektu je pani Renáta Názlerová, ktorá sa pomoci ľuďom s ťažším osudom venuje už mnoho rokov.

Informačný servis

Viac k témam: Hermes Komunikátor roka, Ocenenie, PR, Predveď svoj talent
Zdroj: Webnoviny.sk – PSS získala ocenenie za projekt Predveď svoj talent © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *