Home / šport / Futbal / Slováci by proti Fínom radi odčinili prehru s Nórmi, budú sa musieť zaobísť bez zraneného Suslova

Slováci by proti Fínom radi odčinili prehru s Nórmi, budú sa musieť zaobísť bez zraneného Suslova

28.3.2022 (Webnoviny.sk) – Slovenskí futbaloví reprezentanti nastúpia v utorkovom prípravnom zápase v španielskej Murcii proti Fínom bez zraneného Tomáša Suslova.

Talentovaný krídelník musel v predchádzajúcom zápase v Osle proti Nórom dolu z ihriska už po 35 minútach a reprezentačný lekár Ján Baťalík priznal, že má vážnejší zdravotný problém.

Zlá správa po magnetickej rezonancii

„Všetci hráči sú po zápase s Nórskom v poriadku až na Tomáša Suslova. Má poškodený zadný stehenný sval a magnetická rezonancia ukázala, že je to vážnejšie. Nebude trénerovi k dispozícii na najbližší zápas. Ostatní hráči sú len trochu unavení po záťaži a transporte do Španielska,“ uviedol Ján Baťalík vo videu na oficiálnom webe Slovenského futbalového zväzu.

Zverenci trénera Štefana Tarkoviča nastúpia v utorok 29. marca o 18.00 h v španielskej Murcii proti Fínom a radi by odčinili piatkovú prehru s Nórmi 0:2.

Fínsko remizovalo s Islandom

Slovákom v marcovom asociačnom termíne chýba viacero opôr reprezentácie na čele s kapitánom Marekom Hamšíkom. Fínski futbalisti remizovali v sobotňajšom prípravnom zápase s hráčmi Islandu 1:1.

Jediný gól Fínov strelil už v 12. minúte útočník Teemu Pukki, v 38. min vyrovnal Birkir Bjarnarson na konečných 1:1. Hralo sa rovnako v španielskej Murcii.

Viac k témam: Prípravný zápas, Slovenská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Slováci by proti Fínom radi odčinili prehru s Nórmi, budú sa musieť zaobísť bez zraneného Suslova © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *