Home / šport / Tenis / Domáca nádej Stosurová mala mečbal, ale olympijskú víťazku z Australian Open nevyradila

Domáca nádej Stosurová mala mečbal, ale olympijskú víťazku z Australian Open nevyradila

MELBOURNE 15. januára (WebNoviny.sk) – Samantha Stosurová sa ani na 16. pokus v hlavnej súťaži neprebojuje aspoň do štvrťfinále dvojhry na domácom grandslamovom tenisovom turnaji Australian Open v Melbourne. Dobyvateľka newyorských US Open 2011 v pondelok prehrala s Portoričankou Mónicou Puigovou 6:4, 6:7 (6), 4:6.

Olympijská víťazka z Ria de Janeiro 2016 sa dostala z manka 4:6, 2:4, v tajbrejku druhého setu odvrátila mečbal pri vlastnom podaní. Dvadsaťštyriročná Puigová v stredu bude hrať s Estónkou Kaiou Kanepiovou, ktorá vyradila Dominiku Cibulkovú dvakrát 6:2.

Odporúčame:
Australian Open – 1. kolo (dvojhra žien): Výsledky pondelňajších zápasov

Tridsaťtriročná bývalá štvorka singlového renkingu Stosurová sa tretí raz v rade a šiestykrát celkovo lúči už v 1. kole AO, na ktorých nikdy nebola za osemfinále (2006 a 2010).

Australian Open – dvojhra žien – 1. kolo

Mónica Puigová (Portor.) – Samantha Stosurová (Aus.) 4:6, 7:6 (6), 6:4

Viac k témam: Australian Open, Mónica Puigová, Samantha Stosurová, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Domáca nádej Stosurová mala mečbal, ale olympijskú víťazku z Australian Open nevyradila © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *