Home / šport / Futbal / Obhajoba titulu sa Realu Madrid čoraz viac vzďaľuje, Marcelo si takúto mizériu nepamätá

Obhajoba titulu sa Realu Madrid čoraz viac vzďaľuje, Marcelo si takúto mizériu nepamätá

MADRID 8. januára (WebNoviny.sk) – Futbalisti Realu Madrid sa nachádzajú v nezávideniahodnej situácii v najvyššej španielskej súťaži. Po nedeľňajšej remíze 2:2 na ihrisku Celty Vigo sa im vidina obhajoby ligového titulu opäť vzdialila.

Za lídrom La Ligy FC Barcelona zaostávajú už o 16 bodov, hoci majú zápas k dobru. Výsledkovú mizériu si uvedomujú aj samotní hráči „bieleho baletu„.

Odporúčame:
Celta Vigo remizovala s Realom Madrid, Lobotka nastúpil do zápasu a Barcelona opäť víťazne

Sme nahnevaní aj smutní. Cítime sa akoby sa naša loď potápala. Snažíme sa drieť a bojovať, ale je to čoraz náročnejšie. Každý neúspech nás dostáva pod väčší tlak,“ priblížil tímovú morálku brazílsky obranca Marcelo.

Zverenci Zinedina Zidana v ostatných piatich ligových zápasoch iba dvakrát zvíťazili, pripísali si dve remízy a v predvianočnom El Clásicu na vlastnej pôde utrpeli debakel od FC Barcelona 0:3. „Čo tu pôsobím si takúto situáciu nepamätám. Jediné čo nám ostáva je držať hlavy hore a bojovať,“ dodal Marcelo. Informácie zverejnil web britského periodika Independent.

Viac k témam: futbal, La Liga, Real Madrid
Zdroj: Webnoviny.sk – Obhajoba titulu sa Realu Madrid čoraz viac vzďaľuje, Marcelo si takúto mizériu nepamätá © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zmena plánov v tíme Al-Nassr, Ronaldo ochorel a vynechá úvodný duel proti Al-Shorta na ázijskej Lige majstrov

Práve v pondelok sa začala skupinová časť tejto súťaže vo vynovenom formáte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *