Home / SLOVENSKO / Kežmarčan opakovane útočil na svoju manželku, čelí obvineniu pre nebezpečné vyhrážanie

Kežmarčan opakovane útočil na svoju manželku, čelí obvineniu pre nebezpečné vyhrážanie

10.1.2022 (Webnoviny.sk) – Tridsaťšesťročný Kežmarčan čelí obvineniu z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Opakovane svoju manželku fyzicky i psychicky atakoval. Ako v pondelok informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, naposledy tak urobil začiatkom tohto roka, keď ju v noci zobudil a požadoval od nej 50 eur. Manželka mu peniaze dala, chcela predísť hádke a konfliktom.

Popoludní ale prišiel domov pod vplyvom alkoholu a žene sa opäť vyhrážal ublížením na zdraví i zabitím, nakoniec jej uhasil ohorok cigarety na krku. Žena utiekla z bytu preč, po návrate večer na ňu v chodbe fyzicky zaútočil. Napadnutá žena sa snažila brániť, no proti agresívnemu mužovi podľa hovorkyne nemala šancu. Opäť utiekla z bytu preč a privolala políciu. Policajná hliadka muža obmedzila na osobnej slobode. Na obvineného bol spravovaný podnet na jeho väzobné stíhanie.

Viac k témam: prešovská polícia, Vyhrážanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Kežmarčan opakovane útočil na svoju manželku, čelí obvineniu pre nebezpečné vyhrážanie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *