Home / SLOVENSKO / Trestných stíhaní v prípade dobitého dievčaťa z Miloslavova pribúda. Polícia nevylučuje, že ich bude ešte viac

Trestných stíhaní v prípade dobitého dievčaťa z Miloslavova pribúda. Polícia nevylučuje, že ich bude ešte viac

10.1.2022 (Webnoviny.sk) – Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky začal v prípade napadnutia 11-ročného dievčaťa v Miloslavove ďalšie trestné stíhanie vo veci úmyselného trestného činu ublíženia na zdraví spáchaného na chránenej osobe v súbehu s úmyselným trestným činom výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva.

Informovala o tom bratislavská polícia vo svojom profile na sociálnej sieti. V prípade, že sa v priebehu vyšetrovania preukáže podozrenie aj zo spáchania iných trestných činov, bude vyšetrovateľ postupovať v zmysle zákona a začne trestné stíhanie aj voči nim.

Vyšetrovaním prípadu týkajúceho sa napadnutia maloletého dievčaťa, ku ktorému došlo 2. januára v areáli objektu bývalého družstva v obci Miloslavov, sa v súčasnosti zaoberajú policajti Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Tí si vec na základe výberovej príslušnosti prevzali v piatok 7. januára od Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci, ktoré viedlo prvotné vyšetrovanie tohto prípadu.

Viac k témam: Dieťa, Napadnutie, Trestné stíhanie, Vyšetrovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Trestných stíhaní v prípade dobitého dievčaťa z Miloslavova pribúda. Polícia nevylučuje, že ich bude ešte viac © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prestaňte šíriť strach, vyzval Korčok. Pellegrini sa odmieta dištancovať od vyjadrení Šutaja Eštoka o zatiahnutí Slovenska do vojny

Pellegrini sám na svojom facebookovom profile vyhlásil, že on chce byť prezidentom mieru a nie vojny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *