Home / SLOVENSKO / Vodičovi na americkom policajnom aute zadržali papiere, z bratislavského obchvatu si spravil pretekársku dráhu (video)

Vodičovi na americkom policajnom aute zadržali papiere, z bratislavského obchvatu si spravil pretekársku dráhu (video)

7.1.2022 (Webnoviny.sk) – Bratislavskí dopravní policajti počas štvrtka 6. januára namerali a následne zastavili vozidlo s označením polície Spojených štátov amerických.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, hliadka diaľničného oddelenia v Bratislave namerala na viacerých miestach diaľnice D1 vozidlo BMW, ktoré malo označenie POLICE a EMERGENCY DIAL 911. „Toto vozidlo prekročilo na viacerých miestach maximálnu povolenú rýchlosť, pričom najväčšie prekročenie rýchlosti bolo o 49 kilometrov za hodinu,“ ozrejmil Szeiff.

Po zastavení vodičovi, občanovi Slovenskej republiky, uložili policajti blokovú pokutu za priestupok. „Tú vodič neuhradil na mieste a z uvedeného dôvodu mu policajti zadržali vodičský preukaz,“ vysvetlil hovorca s tým, že po zaplatení pokuty mu vodičský preukaz vrátia.

Viac k témam: Pokuta, Prekročená rýchlosť, Vodičský preukaz
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodičovi na americkom policajnom aute zadržali papiere, z bratislavského obchvatu si spravil pretekársku dráhu (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *