Home / SLOVENSKO / Okresom Poprad otriasla tragická dopravná nehoda, chodec neprežil zrážku s autobusom

Okresom Poprad otriasla tragická dopravná nehoda, chodec neprežil zrážku s autobusom

31.12.2021 (Webnoviny.sk) – Pri dopravnej nehode na parkovisku v Tatranskej Štrbe v okrese Poprad zomrel vo štvrtok večer po zrážke s autobusom 53-ročný chodec. Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, parkovisko pri železničnej stanici slúži ako miesto na otáčanie autobusov. Vodič jedného z autobusov sa tu otáčal, pričom zrazil chodca, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Vodič autobusu absolvoval na mieste nehody dychovú skúšku na prítomnosť alkoholu, jej výsledok potvrdil, že nešoféroval pod vplyvom alkoholu. U chodca prípadnú prítomnosť alkoholu potvrdí alebo vylúči nariadená pitva. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, okresný vyšetrovateľ v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Úmrtie, Zrážka autobusu s chodcom
Zdroj: Webnoviny.sk – Okresom Poprad otriasla tragická dopravná nehoda, chodec neprežil zrážku s autobusom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov

Paradajs Photo Fest je medzinárodný festival súčasnej fotografie a príbuzných médií, ktorý vypukne v Banskej Štiavnici 17. 5. 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *