Home / SLOVENSKO / Prezidentka Čaputová odložila výkon trestu matke, ktorá sa zaplietla do drogového biznisu

Prezidentka Čaputová odložila výkon trestu matke, ktorá sa zaplietla do drogového biznisu

23.12.2021 (Webnoviny.sk) – Matka ročného syna, ktorá sa dostala do väzenia pre drogy, je na slobode. Ako informoval portál televízie Joj noviny.sk, prezidentka Zuzana Čaputová jej odložila výkon trestu.

„Megan sa zaplietla do drogového biznisu kvôli svojmu priateľovi. O tehotenstve sa dozvedela len deň pred policajnou akciou. Ihneď súhlasila s dohodou o vine a treste,“ napísal portál s tým, že Megan čakal takmer sedemročný trest za mrežami.

„Po pôrode sa výkon trestu automaticky odložil o jeden rok,“ informoval spomínaný portál, podľa ktorého v iných štátoch Európy následne matky putujú do špecializovaného väzenia, kde môžu mať deti pri sebe. Slovensku takéto zariadenie aj napriek sľubom z minulosti chýba.

Viac k témam: Prezident Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Prezidentka Čaputová odložila výkon trestu matke, ktorá sa zaplietla do drogového biznisu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *