Home / SLOVENSKO / Reštaurácie ostávajú zatvorené, ale Sulík povedal, čo sa môže pre očkovaných a prekonaných otvoriť (video)

Reštaurácie ostávajú zatvorené, ale Sulík povedal, čo sa môže pre očkovaných a prekonaných otvoriť (video)

14.12.2021 (Webnoviny.sk) – Na Slovensku môžu byť pre očkovaných a prekonaných otvorené všetky prevádzky starostlivosti o ľudské telo, teda aj solária, masážne či kozmetické salóny. Po utorkovom rokovaní vlády to vyhlásil minister hospodárstva Richard Sulík (SaS).

Viac o téme: Koronavírus

Ako vysvetlil, niektoré prevádzky sa síce neuvádzajú vo vyhláške hlavného hygienika, ide ale o chybu, keďže podľa uznesenia vlády sa ich otvorenie týkalo tiež. „Všetko môžu otvoriť, vyhláška nie je písmo sväté,“ vyhlásil Sulík a zdôraznil, že uznesenie vlády má vyššiu právnu silu ako vyhláška hygienika.

Naopak reštaurácie ostávajú na Slovensku i naďalej zatvorené. Podľa ministra v utorok ministri o tejto téme rokovali, no nenašli zhodu. „Budeme to pravidelne prehodnocovať, dnes (v utorok, pozn. red.) to ešte nevydalo, ja dúfam, ze ich čím skôr otvoriíe,“ skonštatoval Sulík.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Koronavírus, Minister hospodárstva SR, Pandemické opatrenia
Zdroj: Webnoviny.sk – Reštaurácie ostávajú zatvorené, ale Sulík povedal, čo sa môže pre očkovaných a prekonaných otvoriť (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Do Nitry za nábytkom a kvetmi!

Ak hľadáte nový nábytok do vášho domu či bytu, alebo kvety a dreviny do vašej záhrady, zbystrite pozornosť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *