Home / SLOVENSKO / Auto po náraze tlačil vlak po trati a následne ho odhodilo, vodička zraneniam podľahla (foto)

Auto po náraze tlačil vlak po trati a následne ho odhodilo, vodička zraneniam podľahla (foto)

21.11.2021 (Webnoviny.sk) – Policajti sa aj tento víkend zaoberali tragickou dopravnou nehodou na železničnom priecestí. Levických dopravných policajtov privolali k nehode na nezabezpečenom železničnom priecestí medzi Tlmačmi a obcou Veľké Kozmálovce.

Ako uviedla nitrianska polícia vo svojom profile na sociálnej sieti, vodička sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke, nerešpektovala dopravné značenie a vošla na nezabezpečené železničné priecestie v čase, keď tadiaľ prechádzal nákladný vlak.

Rušňovodič aj napriek zvukovej signalizácii a použitej rýchlobrzde nedokázal zrážke s autom zabrániť. Po náraze vlaku bolo auto tlačené vlakom po trati, odkiaľ bolo odhodené doprava. Pri náraze 48-ročná vodička utrpela rozsiahle zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Policajti 47-ročného rušňovodiča podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom a u vodičky bude prípadné požitie alkoholických nápojov zisťované pri pitve. Škoda, ktorá vznikla pri dopravnej nehode, je odhadovaná na 13-tisíc eur. Príčinu dopravnej nehody, jej okolnosti a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, zrážka auta s vlakom
Zdroj: Webnoviny.sk – Auto po náraze tlačil vlak po trati a následne ho odhodilo, vodička zraneniam podľahla (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *