Home / SLOVENSKO / OC Aupark Košice oslavuje 10 rokov

OC Aupark Košice oslavuje 10 rokov

15.11.2021 (Webnoviny.sk) – Obchodné centrum Aupark Košice oslávilo jubilejných 10 rokov od svojho otvorenia. 10. novembra 2011 obchodné centrum v Košiciach otvorilo svoje brány pre širokú verejnosť a tešilo sa veľkej popularite a návštevnosti od prvých dní po svojom otvorení.  Inak tomu nie je ani dnes a to najmä vďaka svojej polohe v centre mesta, skvelej atmosfére a rôznorodosti značiek, ktoré tu zákazníci nájdu, centrum stále radi a  pravidelne navštevujú.

Tradično-netradičným znakom OC Aupark Košice je, že svoje narodeniny neoslavuje vo veľkom štýle, ako to pri takýchto výročiach zvyčajne býva, ale oslavuje troška inak, potichu a nenápadne. Predsa len ani obdobie, ktorým nielen naša krajina už dlhšie prechádza, veľkým a pompéznym oslavám príliš nesvedčí.

Aj z dôvodu týchto skutočností sa obchodné centrum Aupark Košice rozhodlo urobiť oslavu svojich narodenín iným spôsobom, a to finančnou pomocou niekomu, kto to potrebuje a určite ocení. Po dôslednom zvážení vybral príspevkovú organizáciu zriadenú mestom Košice, Psychosociálne centrum Košice. Toto komplexné sociálno-zdravotnícke zariadenie poskytuje nielen ambulantné, ale aj pobytové služby vrátane psychologických, psychiatrických a poradenských služieb. Poskytuje pomoc ľuďom s rôznymi ťažkosťami, ale najmä pomoc prevažne jednotlivcom s deťmi v oblasti núdzového bývania.

Vedenie Psychosociálneho centra Košice finančný dar v hodnote 5.000 Eur prijalo s veľkým prekvapením, ale s o to s väčšou vďakou a nadšením. Tento príspevok pomôže centru pri nákupe nevyhnutného vybavenia a zariadenia, ktoré im momentálne chýba.

Zobraziť fotogalériu k článku:
OC Aupark Košice oslavuje 10 rokov (fotografie)

Informačný servis

Viac k témam: Aupark Košice, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – OC Aupark Košice oslavuje 10 rokov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

KDH poslalo list predsedníčke Ursule von der Leyen, Slovensko by nemalo byť finančne postihované za zrušenie špeciálnej prokuratúry

Hnutie zdôrazňuje, že zmena v trestnom práve je vnútornou záležitosťou Slovenskej republiky ako členského štátu EÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *