Home / SLOVENSKO / Jesenné módne inšpirácie

Jesenné módne inšpirácie

11.11.2021 (Webnoviny.sk) – Inšpirujte sa jesennou módou zo zahraničných miest a preneste si svetové trendy do domáceho šatníka. Spoznajte, aké stylingy a trendy sa nosia napríklad v New Yorku alebo v Škandinávii a vpustite do svojho šatníka nový vietor s kolekciou značky F&F.

Škandinávska ladnosť a minimalizmus

Škandinávsky štýl sa dá popísať slovami ako jednoduchosť, elegancia a vkusnosť. Obyvatelia zo severských krajín uprednostňujú čisté kombinácie, pleteniny, prírodné farby a materiály. Outfity skladajú primárne zo šedých, čiernych, béžových a bielych kúskov. Ako inšpiráciu vám predstavujeme elegantný sakový kabát, ktorý sme doplnili čižmami nad kolená, jednoduchými džínsami a mäkučkým čiernym rolákom.

Štýlová hrejivosť z Kanady

Módne kúsky v Kanade reflektujú prostredie, v ktorom sa obyvatelia nachádzajú, takže sú väčšinou určené do chladnejšieho počasia. Hrejivá rifľová bunda preto nemôže chýbať v žiadnom šatníku v krajine javorového listu. Kanaďania nosia hrejivý denim na prechádzku do mesta alebo do prírody aj s teniskami, aj s čižmami. My sme hrejivú rifľovku skombinovali s čižmami na platforme, károvaným šálom, bielym topom s dlhým rukávom a klasickými čiernymi nohavicami v strihu mom jeans.

Street móda z hviezdneho New Yorku

V New Yorku, označovaným aj ako Big Apple, sa to hemží celebritami, ktoré nosia štýlové outfity inšpirované street módou. Jedným z takých kúskov je práve oversized čierna bunda, ktorú môžete nosiť s teniskami a slnečnými okuliarmi, ako pravá hviezda. Vyskúšajte kombináciu smaragdovo zelenej mikiny s nápisom spolu s trendy 7/8 denimovými džínsami. Ako topánky sme zvolili členkové nepremokavé tenisky.

Londýnska pohodlnosť

Poslednou inšpiráciou je styling z Británie, odkiaľ pochádza aj značka F&F. V Londýne by ste sa istotne nestratili s outfitom, ktorý sa skladá z huňatého a hrejivého teddy kabátu. Srdce outfitu tvoria midi šaty s ikonickým károvaným vzorom z príjemného materiálu. Celý styling sme doplnili šnurovacími čižmami a crossbody kabelkou, aby ste mali voľné ruky.

Informačný servis

Viac k témam: F&F, Móda, Módne trendy, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Jesenné módne inšpirácie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

NATO je predovšetkým mierová organizácia, nerieši medzinárodné konflikty použitím sily, vyhlásil Blanár

Slovensko si pripomína 20. výročie vstupu do NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *