Home / SLOVENSKO / Obvinení muži z Piešťan sú podľa ministra Naďa bývalí vojaci, do obchodov chodia provokovať

Obvinení muži z Piešťan sú podľa ministra Naďa bývalí vojaci, do obchodov chodia provokovať

7.11.2021 (Webnoviny.sk) – Dvaja muži obvinení v súvislosti so zásahom polície v piešťanskom supermarkete sú bývalí vojaci. Potvrdil to v relácii Na telo na televízii Markíza minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO).

Vycvičení ľudia, ktorí odišli z ozbrojených síl v rámci očisťovania služby, dnes úplne zámerne chodia z jedného obchodu do druhého na celom Slovensku a provokujú,“ dodal Naď.

Polícia vo štvrtok 4. novembra zasiahla proti skupine osôb, ktorá si odmietala nasadiť respirátory. Privolané hliadky v piešťanskom supermarkete opakovane členov tejto skupiny vyzývali, aby si prekryli horné dýchacie cesty, alebo aby obchod opustili a umožnili tak ostatným zákazníkom v pokoji dokončiť svoj nákup.

Došlo pri tom k fyzickému konfliktu. Pri incidente boli zranení dvaja policajti a jeden muž. Všetkých jednorazovo ošetrili v nemocnici. Policajné hliadky obmedzili na osobnej slobode troch mužov z Nitrianskeho kraja, ktorých neskôr vyšetrovateľka obvinila z prečinu výtržníctva a z útoku na verejného činiteľa.

Viac k témam: antirúškari, zásah polície
Zdroj: Webnoviny.sk – Obvinení muži z Piešťan sú podľa ministra Naďa bývalí vojaci, do obchodov chodia provokovať © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *