Home / SLOVENSKO / Milanová sa pustila do Fica, jeho slová novinároch podnecujú nenávisť a rozdeľujú spoločnosť

Milanová sa pustila do Fica, jeho slová novinároch podnecujú nenávisť a rozdeľujú spoločnosť

5.11.2021 (Webnoviny.sk) – Ministerka kultúry Natália Milanová (OĽaNO) sa ohradzuje voči vyjadreniam a spôsobu, akým komentuje prácu novinárov šéf strany Smer-SD Róbert Fico. Ako uviedla ministerka v tlačovej správe, jeho slová podnecujú nenávisť medzi ľuďmi a rozdeľujú spoločnosť.

„Novinári sú súčasťou demokracie, sú jej strážcami a aj vďaka nim majú občania záruku, že sa politikom bez rozdielu na stranícke tričko pozerajú na prsty. Nemusí sa nám to ako politikom páčiť, ale musíme to rešpektovať,“ skonštatovala Milanová.

Líder Smeru sa počas stredajšej schôdze parlamentu sťažoval na nezáujem koaličných poslancov, ako aj médií o schôdzu k odvolávaniu ministra práce Milana Krajniaka (Sme rodina). „Novinári sú Sorosova skorumpovaná banda prasiat,“ povedal Fico s tým, že novinári slúžia súčasnej vláde.

Viac k témam: Demokracia, Minister kultúry SR, Novinári, Predseda strany Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Milanová sa pustila do Fica, jeho slová novinároch podnecujú nenávisť a rozdeľujú spoločnosť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Čaputová: Členstvo v NATO nám poskytuje bezpečnostné garancie na takej úrovni, aké by Slovensko nebolo schopné dosiahnuť samé (video)

Zuzana Čaputová pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do NATO navštívila Styčný tím pre integráciu síl NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *