Home / SLOVENSKO / Hasiči zasahovali pri požiari stavby v Liptovskom Mikuláši, tragédiu neprežili dve maloleté osoby (foto)

Hasiči zasahovali pri požiari stavby v Liptovskom Mikuláši, tragédiu neprežili dve maloleté osoby (foto)

22.10.2021 (Webnoviny.sk) – Hasiči momentálne zasahujú pri požiari jednoduchej stavby v osade Hlboké v meste Liptovský Mikuláš. Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), pri požiari zahynuli dve maloleté osoby.

„Hasiči po príchode na miesto zistili, že stavba sa nachádza v treťom štádiu horenia. Po vykonanom prieskume našli zasahujúci hasiči v priestoroch dve maloleté osoby bez známok života. Ďalšiu maloletú osobu posádka záchrannej zdravotnej služby previezla do nemocnice,“ uviedla Križanová s tým, že na mieste udalosti zasahuje 14 hasičov z Liptovského Mikuláša, Ružomberka a z Liptovského Hrádku, ktorým sa požiar podarilo lokalizovať a aktuálne pracujú na jeho likvidácii.

Viac k témam: Deti, Obete, Požiar domu
Zdroj: Webnoviny.sk – Hasiči zasahovali pri požiari stavby v Liptovskom Mikuláši, tragédiu neprežili dve maloleté osoby (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *