Home / SLOVENSKO / Vodič v Košiciach zrazil dievča a z miesta nehody ušiel, polícia hľadá svedkov nehody

Vodič v Košiciach zrazil dievča a z miesta nehody ušiel, polícia hľadá svedkov nehody

10.9.2021 (Webnoviny.sk) – Neznámy vodič zrazil 9. septembra okolo 14:30 na Dneperskej ulici dievča a z miesta nehody ušiel. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Neznámy vodič viedol doposiaľ neidentifikované vozidlo v smere od Irkutskej ulice k Čingovskej ulici, s ktorým narazil do maloletej chodkyne. Chodkyňa po zrážke podľa predbežnej lekárskej správy utrpela ľahké zranenia. Vodič z miesta dopravnej nehody odišiel a nesplnil si povinnosti účastníka dopravnej nehody.

„Týmto žiadame svedkov dopravnej nehody, ktorí prechádzali spomenutým úsekom, aby sa prihlásili osobne na oddelení dopravných nehôd Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach na Rampovej č. 7, telefonicky na čísle 09619 32520 alebo na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na oficiálnej stránke na Facebooku,“ uviedla Ivanová.

Viac k témam: dôchodkyňa, dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodič v Košiciach zrazil dievča a z miesta nehody ušiel, polícia hľadá svedkov nehody © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Z aktivistu urobili údajného teroristu? Muža z Tadžikistanu pustili na slobodu, keď bol ministrom Šutaj Eštok

Podľa Štefana Hamrana hrozí mužovi v Tadžikistane mučenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *