Home / SLOVENSKO / Fico spochybňovačov holokaustu označil za ignorantov patriacich do blázinca, poukázal na hrôzy histórie (video)

Fico spochybňovačov holokaustu označil za ignorantov patriacich do blázinca, poukázal na hrôzy histórie (video)

9.9.2021 (Webnoviny.sk) – Každý, kto spochybňuje holokaust, je ignorant a patrí do blázinca. Pri príležitosti pamätného Dňa obetí holokaustu a rasového násilia to vyhlásil predseda strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico. Informoval o tom v tlačovej správe hovorca Smeru-SD Ján Mažgút.

„Dnes (9. septembra pozn. redakcie) sme si pri Pamätníku holokaustu na Rybnom námestí v Bratislave uctili obete jednej z najväčších tragédií ľudskej histórie, pri ktorej boli zavraždené milióny nevinných ľudí. Dnešný pamätný Deň obetí holokaustu a rasového násilia je príležitosťou, aby sme si tieto hrôzy pripomenuli a odkázali všetkým, ktorí ich popierajú, že existuje obrovské množstvo dôkazov o pravdivosti holokaustu. Aj keď rady preživších tohto pekla z roka na rok rednú, ešte stále žijú svedkovia, ktorých životy táto obrovská tragédia postihla,“ povedal Fico.

Podľa neho nesmieme preto nikdy zabudnúť, popierať a zľahčovať túto tragickú skutočnosť, ktorá sa v minulosti udiala. „Tvrdiť opak je len obyčajná lož a ignorácia histórie,“ dodal šéf Smeru-SD.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Pamätný deň obetí holokaustu a rasového násilia, tragická udalosť
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico spochybňovačov holokaustu označil za ignorantov patriacich do blázinca, poukázal na hrôzy histórie (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Červený Kláštor prešiel obnovou za milióny eur, zachovali pivovar aj školu (video+foto)

Obnovená manufaktúra a lekáreň aj svojím názvom odkazuje na legendárneho mnícha Cypriána.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *