Home / SLOVENSKO / Polícia upozorňuje na zablokovaný profil ženy, na sociálnej sieti šírila dezinformácie

Polícia upozorňuje na zablokovaný profil ženy, na sociálnej sieti šírila dezinformácie

20.8.2021 (Webnoviny.sk) – Facebook pravdepodobne zablokoval profil Iza Bela, ktorý na sociálnej sieti šíril dezinformácie. Informovala o tom polícia vo svojom profile na sociálnej sieti Hoaxy a podvody – Polícia SR s tým, že spoločnosť Facebook na tento profil upozornili vo štvrtok 19. augusta.

„Podľa prvých správ priamo z daného profilu došlo k jeho zablokovaniu zo strany Facebooku. Keďže sa nám táto skutočnosť nepodarila overiť, považujeme ju zatiaľ za veľmi pravdepodobnú na základe rôznych indícií. Profil je napríklad od včera neaktívny, pričom dovtedy zverejňoval viacero statusov na dennej báze,“ uviedla polícia.

Pred niekoľkými dňami Policajný zbor upozornil spoločnosť Facebook na skupinu Nezaočkovaní, v ktorej bolo každý deň uverejňovaných niekoľko dezinformácií. Facebook túto skupinu trvalo zablokoval. Mala viac ako 35 000 členov.

Viac k témam: dezinformácie, Facebook, hoaxy, polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia upozorňuje na zablokovaný profil ženy, na sociálnej sieti šírila dezinformácie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *