Home / SLOVENSKO / Policajti podnikli akciu Sodoma zameranú proti drogám, zadržali štyroch ľudí a zaistili aj zbrane

Policajti podnikli akciu Sodoma zameranú proti drogám, zadržali štyroch ľudí a zaistili aj zbrane

14.8.2021 (Webnoviny.sk) – Operatívci bratislavskej krajskej kriminálky vykonali v priebehu tohto týždňa akciu s názvom Sodoma zameranú na drogovú trestnú činnosť, v rámci ktorej boli zadržané štyri osoby.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková, policajti vykonali na území Bratislavského a Trnavského kraja viacero domových prehliadok a zaistili značné množstvo drog, zbrane, finančnú hotovosť a iné veci pochádzajúce z trestnej činnosti.

Policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi formou spolupáchateľstva spáchaného závažnejším spôsobom konania 31-ročnému Karolovi M. a 27-ročnej Michaele D. z Bratislavy., 30-ročnému Dávidovi U. z okresu Dunajská Streda a 27-ročnému Alexandrovi H. z okresu Senec.

Vyšetrovateľ už spracoval podnet na väzobné stíhanie obvinených osôb, pričom na rozhodnutie sudcu o ich vzatí do väzby v súčasnosti čakajú v cele policajného zaistenia.

V prípade preukázania viny hrozí Karolovi M. a Michaele D. za uvedené konanie trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. V prípade obvinených Dávida U. a Alexandra H. je trestná sadzba desať až 15 rokov.

Viac k témam: akcia Sodoma, drogová trestná činnosť, drogy
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajti podnikli akciu Sodoma zameranú proti drogám, zadržali štyroch ľudí a zaistili aj zbrane © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové obdobie 2014-2020.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *