Home / KULTÚRA / Hudba / Nomináciám na MTV Video Music Awards dominuje Justin Bieber, má však silnú konkurenciu

Nomináciám na MTV Video Music Awards dominuje Justin Bieber, má však silnú konkurenciu

12.8.2021 (Webnoviny.sk) – Zoznam kandidátov na 2021 MTV Video Music Awards ovládol kanadský spevák Justin Bieber. Dvadsaťsedemročný interpret si vyslúžil sedem nominácií vrátane tej v kategórii Umelec roka. Za Bieberom nasleduje americká rapperka Megan Thee Stalion so šiestimi nomináciami.

Po päť nominácií majú rapperi Drake a Lil Nas X, rapperka a speváčka Doja Cat, spevák Giveon, speváčky Billie Eilish a Olivia Rodrigo a K-popová skupina BTS.

Bieberovi konkuruje Ariana Grande

O cenu pre umelca alebo umelkyňu roka sa okrem Biebera uchádzajú spomenuté Megan Thee Stallion, Doja Cat a Olivia Rodrigo, ako aj Ariana Grande a Taylor Swift.

V kategórii Videoklip roka súťažia WAP od Cardi B a Megan Thee Stallion, POPSTAR od DJ-a Khaleda, Drakea a Justina Biebera, Kiss Me More od Doja Cat a SZA, Bad Habits Eda Sheerana, MONTERO (Call Me By Your Name), za ktorým stojí Lil Nas X, a Save Your Tears od The Weeknda.

Ceny rozdajú v septembri

Piesňou roka môžu vyhlásiť spomenutú WAP, Mood od 24kGoldn a ianna diora, Leave The Door Open od Bruna Marsa, Andersona .Paaka a Silk Sonic, Dynamite od BTS, Levitating speváčky Dua Lipa a drivers license Olivie Rodrigo.

24kGoldn, Giveon, The Kid LAROI, Olivia Rodrigo, Polo G a Saweetie sa uchádzajú o cenu pre najlepšieho nováčika. Udeľovanie tohtoročných MTV Video Music Awards sa uskutoční 12. septembra v Barclays Center v New Yorku.

Viac k témam: MTV Video Music Awards
Zdroj: Webnoviny.sk – Nomináciám na MTV Video Music Awards dominuje Justin Bieber, má však silnú konkurenciu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ceny Grammy 2024 patrili ženám, Taylor Swift zlomila rekord a prvý gramofónik si odniesla aj Miley Cyrus (video+foto)

Už 66. ročník udeľovania cien Grammy sa uskutočnil v Los Angeles. Časť ceremónie v Cypto.com Arene, ktorú vysielali v televízii, moderoval Trevor Noah.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *