Home / SLOVENSKO / Košická Angels Aréna prejde rekonštrukciou, mesto plánuje zaplatiť takmer 3 milióny eur

Košická Angels Aréna prejde rekonštrukciou, mesto plánuje zaplatiť takmer 3 milióny eur

8.8.2021 (Webnoviny.sk) – Mesto Košice plánuje rekonštrukciu športovej haly Angels Aréna za takmer 3 milióny eur. Vo štvrtok zverejnilo výzvu na predkladanie ponúk na stavebne práce vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Ako sa uvádza vo výzve, v rámci stavebných prác plánujú zrekonštruovať a zmodernizovať objekt športovej haly nachádzajúci sa v mestskej pamiatkovej rezervácii na ul. Hviezdoslavova 8 v Košiciach.

Rozsah prác a dodávok stanovuje projektová dokumentácia. Celková predpokladaná hodnota zákazky je 2,95 milióna eur bez DPH a ukončená by mala byť do 18 mesiacov od začatia rekonštrukcie.

Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 2. septembra tohto roku s tým, že nasledujúci deň budú na Magistráte mesta Košice otvárať obálky s ponukami aj za možnej účasti všetkých oprávnených uchádzačov.

Viac k témam: modernizácia, rekonštrukcia, športová hala, verejná súťaž
Zdroj: Webnoviny.sk – Košická Angels Aréna prejde rekonštrukciou, mesto plánuje zaplatiť takmer 3 milióny eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *