Home / SLOVENSKO / Silný vietor a dážď narobili škody v Prešovskom kraji, hasiči mali najviac práce v Petkovciach (foto)

Silný vietor a dážď narobili škody v Prešovskom kraji, hasiči mali najviac práce v Petkovciach (foto)

6.8.2021 (Webnoviny.sk) – Hasiči v Prešovskom kraji mali vo štvrtok večer a počas noci niekoľko výjazdov v súvislosti s výdatnými zrážkami a silným vetrom.

Najviac práce mali v Petkovciach (okr. Vranov nad Topľou), kde tornádo vo štvrtok strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie.

Večer na mieste zasahovala až dvadsiatka hasičov, ktorí odstraňovali popadané stromy a časti striech z ciest a prekrývali poškodené strechy plachtami.

Hasiči pomáhali aj v obce Kvakovce (okr. Vranov nad Topľou) a situáciu monitorovali aj v Poprade. Spadnuté stromy odstraňovali v obci Obručné (okr. Stará Ľubovňa) a v Prešove na Ďumbierskej ulici.

Agentúru SITA o tom informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Viac k témam: hasiči, počasie
Zdroj: Webnoviny.sk – Silný vietor a dážď narobili škody v Prešovskom kraji, hasiči mali najviac práce v Petkovciach (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prestaňte šíriť strach, vyzval Korčok. Pellegrini sa odmieta dištancovať od vyjadrení Šutaja Eštoka o zatiahnutí Slovenska do vojny

Pellegrini sám na svojom facebookovom profile vyhlásil, že on chce byť prezidentom mieru a nie vojny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *