Home / šport / Ostatné športy / Letná olympiáda v Tokiu (atletika): Ján Volko skončil v rozbehoch na 100 m až na 46. mieste

Letná olympiáda v Tokiu (atletika): Ján Volko skončil v rozbehoch na 100 m až na 46. mieste

31.7.2021 (Webnoviny.sk) – Slovenský reprezentant v atletike Ján Volko sa na olympijských hrách v Tokiu neprebojoval do semifinále šprintu na 100 m. V sobotňajšom siedmom rozbehu ho v cieli klasifikovali na 7. mieste s časom 10,40 s. Za austrálskym víťazom rozbehu Rohanom Browningom zaostal o 39 stotín sekundy.

Viac o téme: Olympiáda v Tokiu 2020 (2021)

Online prenos (minúta po minúte)

„Sám neviem, ako to zhodnotiť a čo sa vlastne stalo. Asi to nebol môj deň. Pri rozcvičke aj celý týždeň pred štartom som sa cítil dobre. Neviem, čo sa stalo, ale už je to také, aké je, a nič s tým nespravíme,“ uviedol Volko v prvej reakcii pre RTVS.

Dvadsaťštyriročný Bratislavčan priznal, že to z jeho strany bolo „slabé“, čo podčiarkuje aj konečné 46. miesto v rozbehoch.

„V podstate som veľmi nerátal s postupom do semifinále. Jediné, čo som chcel, bolo sezónne maximum. Nepodarilo sa mi to, ten beh nebol dobrý. Musíme si s trénerkou sadnúť, aby sme prebrali, čo som robil zle,“ skonštatoval Volko, ktorý sa v Tokiu po „stovke“ ešte predstaví aj v behu na 200 m.

Viac k témam: atletika – Letná olympiáda v Tokiu 2020/2021, LOH Letné olympijské hry 2020 v Tokiu
Zdroj: Webnoviny.sk – Letná olympiáda v Tokiu (atletika): Ján Volko skončil v rozbehoch na 100 m až na 46. mieste © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *