Home / šport / Futbal / Fanúšikovia Spartaka Trnava žiadali na pochode mestom voľnejšie opatrenia na štadiónoch

Fanúšikovia Spartaka Trnava žiadali na pochode mestom voľnejšie opatrenia na štadiónoch

22.7.2021 (Webnoviny.sk) – Rovnaké podmienky pre futbalových fanúšikov aké platia na kúpaliskách, na koncertoch alebo v kinách požadovali dnes na pochode centrom Trnavy fanúšikovia Spartaka Trnava. Hlavnou ulicou išlo k futbalovému štadiónu asi 400 ľudí v červeno-čiernom oblečení. Skandovali heslá Slobodu fanúšikom a Vráťte nám futbal.

Viac o téme: Koronavírus

Súčasné protiepidemické opatrenia nemajú žiadnu logiku. Každý víkend vidíte plné kúpaliská, plné koncerty, všade ľudia s pivom v ruke, nikto nekontroluje testovanie ani očkovanie,“ povedal o dôvodoch pochodu Peter z organizačného tímu.

Je podľa neho nelogické, že na dvadsaťtisícový štadión môže ísť len tisíc ľudí, aj tí musia byť buď zaočkovaní, alebo čerstvo otestovaní na COVID-19. Inde takéto prísne opatrenia v súčasnej dobrej epidemickej situácii neplatia. „Chceme poukázať aj na to, že bez fanúšikov futbal neprežije,“ dodal.

Organizátori z Ultras Spartak Trnava dopredu dôrazne upozorňovali, že ide o absolútne apolitické podujatie, žiadne politické strany sa na ňom napokon neprezentovali.

Viac k témam: futbaloví fanúšikovia, Koronavírus, pandemické opatrenia, pochod
Zdroj: Webnoviny.sk – Fanúšikovia Spartaka Trnava žiadali na pochode mestom voľnejšie opatrenia na štadiónoch © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *