Home / SLOVENSKO / Heger: Deň narcisov sa na Slovensku stal tradíciou a symbolom solidarity s onkologickými pacientmi (video)

Heger: Deň narcisov sa na Slovensku stal tradíciou a symbolom solidarity s onkologickými pacientmi (video)

11.6.2021 (Webnoviny.sk) – Deň narcisov sa pre ľudí na Slovensku stal tradíciou a symbolom solidarity s onkologickými pacientmi. Uviedol to predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO), ktorý sa v piatok na Úrade vlády SR (ÚV SR) stretol s výkonnou riaditeľkou Ligy proti rakovine Evou Kováčovou.

Informoval o tom tlačový a informačný odbor úradu vlády s tým, že do charitatívnej zbierky sa zapojili aj zamestnanci ÚV SR spolu s premiérom.

Heger podotkol, že máloktorá verejno-prospešná zbierka má takú silnú atmosféru ako Deň narcisov. Poďakoval sa Lige proti rakovine za obetavú prácu a pomoc, ktorú poskytujú chorým pacientom a ich blízkym.

Piatkové stretnutie bolo historicky prvé stretnutie predstaviteľov Ligy proti rakovine s predsedom vlády SR na pôde úradu vlády. Podľa jeho slov budú mať dvere na úrade vlády vždy otvorené.

Do nedele 20. júna je možné zapojiť sa do zbierky a prispieť prostredníctvom SMS na číslo 848 v hodnote tri eurá alebo na účet zbierky.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: charita, Deň narcisov, onkologickí pacienti, premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Heger: Deň narcisov sa na Slovensku stal tradíciou a symbolom solidarity s onkologickými pacientmi (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

NATO je predovšetkým mierová organizácia, nerieši medzinárodné konflikty použitím sily, vyhlásil Blanár

Slovensko si pripomína 20. výročie vstupu do NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *