Home / SLOVENSKO / Muž zaútočil na predavačku paralyzérom, hrozí mu až 12 rokov za mrežami

Muž zaútočil na predavačku paralyzérom, hrozí mu až 12 rokov za mrežami

19.4.2021 (Webnoviny.sk) – Sedem až 12 rokov za mrežami hrozí 51-ročnému mužovi v prípade preukázania viny, a to za lúpež v jednej z kežmarských predajní. Ešte vo štvrtok 14. apríla do nej vošiel s paralyzérom, predavačku za pultom požiadal o fľašu alkoholu a dva balíčky cigariet, pričom z vedľajšieho pultu si zobral aj časopis.

Ženu požiadal, aby tovar nablokovala a začal si ho ukladať do ruksaku. Počas toho však vytiahol spomínaný paralyzér. „Priskočil k predavačke cez voľný priestor na konci pultu, chytil ju za plece a zapnutým elektrickým paralyzérom ju udrel do ruky i do ramena. Žena spadla na zem, to ale mužovi nestačilo a ešte ju paralyzérom udrel do hrude, krku i boku,“ opísala ďalej prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Napadnutá predavačka začala kričať, lupič spanikáril, vzal svoj ruksak a utiekol preč. Žena utrpela viacero ľahších zranení. Páchateľ spôsobil škodu vo výške 14 eur. Polícia ho následne vypátrala a zadržala.

Viac k témam: krádež, napadnutie, paralyzér, predavačka
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž zaútočil na predavačku paralyzérom, hrozí mu až 12 rokov za mrežami © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Korupciu vníma ako závažný problém väčšina Slovákov, po rokoch nedôvery však zaradili políciu na „dobrú“ stranu

Prieskum ďalej ukázal, že viac ako 83 percent respondentov má pocit, že v odhaľovaní korupcie sa nič neurobilo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *