Home / šport / Futbal / Hamšík ďakoval všetkým za gratulácie k vyrovnaniu Maradonovho rekordu

Hamšík ďakoval všetkým za gratulácie k vyrovnaniu Maradonovho rekordu

NEAPPOL 18. decembra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový kapitán SSC Neapol Marek Hamšík svojím 115. gólom za tento tím v súťažnom zápase vyrovnal v sobotňajšom dueli 17. kola Serie A proti FC Turín historický klubový rekord v počte presných zásahov slávneho Argentínčana Diega Maradonu.

Odporúčame:
Video: Marek Hamšík vyrovnal strelecký rekord legendárneho Maradonu v SSC Neapol (aktualizované)

Hamšík v nedeľu absolvoval tréning s SSC a zvyšok času prežil s rodinou. Večer mu priatelia pripravili ohňostroj pri jednom z bytoviek, kde je jeho podobizeň, ktorú ručne namaľoval umelec holandského pôvodu Jorit.

„Ďakujem za gratulácie. Veľká vďaka patrí mojej rodinke, priateľom, trénerom, realizačnému tímu, spoluhráčom a fanúšikom za podporu. Bez vás by som tento míľnik nikdy nedosiahol. Ešte raz ďakujem,“ odkázal 30-ročný stredopoliar prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky.

Odporúčame:
Video: Hamšíkovi k 115. gólu za SSC Neapol gratuloval aj legendárny Maradona

Legenda svetového futbalu Maradona zagratulovala banskobystrickému rodákovi k tejto méte prostredníctvom sociálnej siete: „Gratulujem Marekovi Hamšíkovi k 115. gólu za Neapol. Verím, že aj naďalej bude robiť radosť fanúšikom.“

Viac k témam: Diego Maradona, futbal, Marek Hamšík, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk – Hamšík ďakoval všetkým za gratulácie k vyrovnaniu Maradonovho rekordu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovan Bratislava si triumfom v Michalovciach upevnil pozíciu lídra, Zemplínčania však svoju kožu nepredali lacno

Zemplínčania totiž viedli od 20. minúty gólom Enza Arevala.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *