Home / šport / Futbal / Video: Marek Hamšík vyrovnal strelecký rekord legendárneho Maradonu v SSC Neapol

Video: Marek Hamšík vyrovnal strelecký rekord legendárneho Maradonu v SSC Neapol

NEAPOL 16. decembra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík v sobotu vyrovnal strelecký rekord Diega Maradonu v klube SSC Neapol.

Bývalý skvelý argentínsky hráč dosiahol v drese „partenopei“ dovedna 115 gólov v súťažných dueloch, súčasný kapitán SSC Hamšík dosiahol túto métu v sobotu v ligovom súboji na pôde FC Turín, keď v 30. min zvýšil na 3:0 pre svoj tím.

Hamšík prestúpil do Neapola z Brescie v lete 2007, po tom ako v sezóne 2006/07 zaznamenal 10 gólov v 40 zápasoch. Prvý zápas za Neapol odohral 15. augusta 2007 v národnom pohári proti Cesene, Neapol vtedy zvíťazil 4:0 a Hamšík pripravil prvý gól svojho mužstva a druhý sám strelil. V Serii A sa premiérovo gólovo presadil 16. septembra 2007 v zápase proti Sampdorii Janov.

Maradonu prekonal vo svojom 477. zápase za Neapol.

Viac k témam: Diego Maradona, futbal, Marek Hamšík, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Marek Hamšík vyrovnal strelecký rekord legendárneho Maradonu v SSC Neapol © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Bol pre Weissa zápas proti Manchestru City posledný v kariére? Nechtiac to možno prezradil tréner Guardiola (video+foto)

Ak by bol duel proti Manchestru City naozaj posledným v kariére Vladimíra Weissa ml., malo by to symbolický nádych.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *