Home / SLOVENSKO / Peugeot po náraze odhodilo na cestný ostrovček, kde zachytil chodkyňu

Peugeot po náraze odhodilo na cestný ostrovček, kde zachytil chodkyňu

2.2.2021 (Webnoviny.sk) – Ťažké zranenia utrpela 48-ročná chodkyňa po pondelkovej hrozivo vyzerajúcej nehode v Košiciach. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, 38-ročný Košičan viedol Peugeot po Festivalovom námestí v Košiciach na ulicu Stará Spišská cesta a vošiel do jazdnej dráhy Mercedesu, ktorý viedol 20-ročný vodič od Watsonovej ulice smerom na Triedu KVP.

Po zrážke Peugeot odhodilo na stredový ostrovček, na ktorom v tom čase stála 48-ročná chodkyňa, a následne do stĺpika dopravného značenia. Chodkyňa utrpela ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti viac ako 42 dní.

Obaja vodiči mali negatívnu dychovú skúšku na alkohol. Chodkyňa sa vzhľadom na rozsah zranení dychovej skúške podrobiť nemohla, preto jej v nemocnici na zistenie prítomnosti alkoholu odobrali biologický materiál. Vodiči zranenia neutrpeli.

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Predbežná škoda bola vyčíslená na 14 300 eur. Presná príčina dopravnej nehody, jej bližšie okolnosti, ale i miera zavinenia jednotlivých účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Peugeot po náraze odhodilo na cestný ostrovček, kde zachytil chodkyňu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *