Home / SLOVENSKO / Pri Trenčianskych Bohuslaviciach sa čelne zrazili autá, zranilo sa šesť ľudí (foto)

Pri Trenčianskych Bohuslaviciach sa čelne zrazili autá, zranilo sa šesť ľudí (foto)

28.1.2021 (Webnoviny.sk) – Hasiči z Trenčína a Nového Mesta nad Váhom momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste I/9 pri Trenčianskych Bohuslaviciach. Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, pri čelnej zrážke dvoch osobných áut sa zranilo šesť ľudí.

Viacero účastníkov nehody zostalo po náraze zakliesnených vo vozidle, šesť ľudí utrpelo zranenia rôzneho rozsahu a momentálne sa nachádzajú v opatere záchranárov. Hasiči vyslobodili zakliesnené osoby pomocou vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru,“ uviedla Križanová s tým, že cesta je momentálne uzavretá.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Pri Trenčianskych Bohuslaviciach sa čelne zrazili autá, zranilo sa šesť ľudí (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *