Home / SLOVENSKO / V Bratislave boli na rôznych miestach prepadnutí ľudia, polícia pátra po obetiach aj svedkoch (video)

V Bratislave boli na rôznych miestach prepadnutí ľudia, polícia pátra po obetiach aj svedkoch (video)

27.1.2021 (Webnoviny.sk) – Polícia pátra po možných svedkoch trestnej činnosti alebo obetiach napadnutia v Bratislave. V tlačovej správe to uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Podľa informácií polície mohlo v lokalitách za Poliankami, nad kúpaliskom Rosnička, v blízkosti objektu Iuventa, nad futbalovým štadiónom ŠKP, v Parku SNP, v Líščom údolí, na Starých Gruntoch, pri ZOO Bratislava alebo v okolí útulku Slobody zvierat dôjsť k fyzickým útokom. Ich obeťami by mohli byť psíčkari, športovci, bežci, prípadne osoby na prechádzke.

Polícia preto žiada ľudí, ktorí boli obeťami alebo svedkami útoku v uvedených lokalitách, aby útoky nahlásili na čísle 158 alebo na sociálnej sieti v profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: napadnutie, násilný trestný čin, obete trestných činov
Zdroj: Webnoviny.sk – V Bratislave boli na rôznych miestach prepadnutí ľudia, polícia pátra po obetiach aj svedkoch (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *