Home / POLITIKA / Gratulujem Mahmudovi Abbasovi

Gratulujem Mahmudovi Abbasovi

Gratulujem Mahmudovi Abbasovi, ktorý začína 17ty rok svojho 4 ročného volebného obdobia, na ktoré bol zvolený. Keďže od roku 2007 nezasadá ani palestínsky parlament, vydávaním prezidentských dekrétov zastupuje 15ty rok teda aj ten.

Zároveň oceňujem ten štýl, ktorým to robí, žiadne voľby, znamená žiadna potreba ich falšovania a žiadna kritika zo strany EU! Vždy keď príde do EU, čaká ho tak vrúcne prezidentské privítanie s červeným kobercom. Taký Lukašenko len ticho závidí!

Zároveň sa týmto úspešne vyhýba aj zákonnému obmedzeniu, ktoré dovoľuje byt prezidentom iba 2 volebne obdobia za sebou, takto reálne začína svoje piate.

Prečo teda EU toto akceptuje a stále pokladá Abbasa a jeho teroristickú organizáciu Fatah za legitímneho zástupcu Palestínčanov aj keď dnes už podlá prieskumov žiada jeho odstúpenie až 66% z nich? Asi preto, že voľby vyhral Hamas a ten EU pokladá za horšiu teroristickú organizáciu ako Fatah.

S názorom EU však nesúhlasí ani samotný Fatah, ktorý na svojej stránke v auguste 2014 uverejnil dlhy zoznam ako dokaz, že je oveľa lepší ako Hamas a zodpovedá za smrť 11.000 Izraelčanov. Pochválil sa aj, že bol prvý, ktorý spravil úspešne teroristické útoky počas prvej intifady. Prvý, komu sa podaril teroristicky útok pri atómovej elektrárni v Dimone, prvý infiltroval izraelské osady v blízkosti Gazy, atď.

Milé EU, niekedy stačí len počúvať, čo tvrdia ti druhí sami o sebe. Aj keď je niekto možno menšie zlo, ešte neznamená, že ho treba plne akceptovať.

 

Andrej Bradáč

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *