Home / SLOVENSKO / Akčný výpredaj v PLANEO Elektro – to sú ceny nižšie až o 60 %!

Akčný výpredaj v PLANEO Elektro – to sú ceny nižšie až o 60 %!

12.1.2021 (Webnoviny.sk) – Čo nepriniesol Ježiško, to teraz kúpite výhodne v PLANEO Elektro. Práve tu sa začína nový rok veľkým výpredajom.

Až do 24. januára trvá v najrozšírenejšej sieti elektropredajní akčný výpredaj s neuveriteľnými cenami. Tovar môžete mať doma ešte dnes  – stačí si ho do 17. hodiny vybrať na planeo.sk, zarezervovať si v najbližšej z 52 predajní po celom Slovensku a ešte v ten deň si svoj nákup môžete vyzdvihnúť priamo v predajni. Nechce sa vám nikam chodiť? Tovar vám PLANEO Elektro doručí aj priamo domov a to dokonca v ten istý deň, ako si ho objednáte.

 Ako funguje služba doručenia tovaru ešte dnes?

Bezpečnosť a zdravie našich zákazníkov sú pre nás prvoradé. Preto sme už v minulom roku naše služby rozšírili o možnosť zarezervovať a vyzdvihnúť si tovar na predajni, alebo si ho nechať doviezť v ten istý deň. Samozrejme, za prísneho dodržiavania hygienických podmienok,“ hovorí marketingový riaditeľ spoločnosti Vitalij Fomenko.

Čo sa v PLANEO Elektro oplatí kúpiť od 11. do 24. januára?

Z akčného výpredaja sme vybrali pár tipov do každej domácnosti. Napríklad LED televízor SENCOR SLE 3227 TCS s uhlopriečkou 80 cm je teraz namiesto 199 len za 119 eur.

Chladničky, umývačky, práčky aj sušičky, rúry a ďalší sortiment overenej značky PHILCO dostanete na PLANEO tiež za zaujímavé ceny. Na zariadení domácnosti tak teraz môžete ušetriť pekné peniaze.

Kávičkárov poteší správa, že aj špičkové pákové espresso značky SAGE BES875BKS s kanvičkou na mlieko so zabudovaným teplomerom je lacnejšie. Pri jeho kúpe ušetríte až 140 eur.

Kutilovia ocenia výhodné ceny náradia značky FIELDMANN. Či už sú to brúsky, teplovzdušná pištoľ alebo maliarske potreby – ak máte v pláne renováciu, určite kliknite na planeo.sk!

Akčný výpredaj s neuveriteľnými zľavami v PLANEO Elektro má pre vás ešte oveľa viac!

Informačný servis

Viac k témam: PLANEO Elektro, PR, výpredaj
Zdroj: Webnoviny.sk – Akčný výpredaj v PLANEO Elektro – to sú ceny nižšie až o 60 %! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

5 tipov na knihy o ochrane prírody, ktoré sa oplatí prečítať

Marec je už tradične ideálnym časom na ponorenie sa do sveta literatúry. Máte aj vy chuť začítať sa do dobrej knihy?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *