Home / POLITIKA / Právny zástupca rodiny Lučanských odsudzuje zneužívanie pohrebu policajného exprezidenta pre politické ciele

Právny zástupca rodiny Lučanských odsudzuje zneužívanie pohrebu policajného exprezidenta pre politické ciele

7.1.2021 (Webnoviny.sk) – Miroslav Radačovský, právny zástupca rodiny zosnulého Milana Lučanského, odsudzuje všetkých, ktorí by chceli akýmkoľvek spôsobom zneužívať pohreb policajného exprezidenta pre politické ciele.

Povedal to po štvrtkovom stretnutí s ministerkou spravodlivosti SR Máriou Kolíkovou (Za ľudí) a zástupcami Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS). Dohodli sa na ňom aj na podmienkach, za akých bude v tejto súvislosti ďalej informovaná verejnosť. Odsúhlasiť to však bude musieť ešte manželka Milana Lučanského, Martina.

Radačovský predpokladá, že strana poškodených bude určitou formou súčasťou komisie, ktorú zriadila ministerka spravodlivosti v súvislosti s Lučanského smrťou. Ako vysvetlil, musia sa však upraviť niektoré detaily so štatútom komisie.

Lučanský zomrel v stredu 30. decembra po tom, ako sa 29. decembra v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Prešove pokúsil o samovraždu.

Viac k témam: minister spravodlivosti SR, Samovražda Milana Lučanského
Zdroj: Webnoviny.sk – Právny zástupca rodiny Lučanských odsudzuje zneužívanie pohrebu policajného exprezidenta pre politické ciele © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *