Home / šport / Ostatné športy / Super G mužov v Bormiu museli pre nepriazeň počasia presunúť, husté sneženie znížilo viditeľnosť

Super G mužov v Bormiu museli pre nepriazeň počasia presunúť, husté sneženie znížilo viditeľnosť

28.12.2020 (Webnoviny.sk) – Organizátori Svetového pohára mužov v zjazdovom lyžovaní v talianskom Bormiu museli preložiť preteky v super G z pondelka na utorok. Dôvodom bolo silné sneženie v dejisku podujatia. Je to už druhá zmena oproti pôvodnému programu na legendárnom Stelviu, keďže na pondelok bol plánovaný zjazd a na utorok super G.

Aktuálne to počasie zariadilo tak, že v utorok 29. 12. od 11.30 h bude predsa len super G a zjazd sa v rovnakom čase rozbehne v stredu 30. decembra. „Husté sneženie a znížená viditeľnosť nás prinútili preložiť super G na utorok,“ napísali talianski organizátori v tlačovej správe.

Po dvoch zo siedmich pretekov v super G je na čele hodnotenia tejto disciplíny vo Svetovom pohári mužov Švajčiar Mauro Caviezel. Celkovým lídrom v bojoch o veľký glóbus je Francúz Alexis Pinturault.

Viac k témam: počasie, Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní
Zdroj: Webnoviny.sk – Super G mužov v Bormiu museli pre nepriazeň počasia presunúť, husté sneženie znížilo viditeľnosť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *