Home / SLOVENSKO / Naď rokoval s Milanovou, ministerstvo obrany by malo užšie spolupracovať s rezortom kultúry

Naď rokoval s Milanovou, ministerstvo obrany by malo užšie spolupracovať s rezortom kultúry

18.12.2020 (Webnoviny.sk) – Rezorty obrany a kultúry chcú naviazať užšiu spoluprácu. Vo svojom profile na sociálnej sieti to uviedol minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO). Ten v piatok 18. decembra rokoval spoločne s ministerkou kultúry Natáliou Milanovou (OĽaNO).

„Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že oblasti, v ktorých oba rezorty môžu rozvíjať spoluprácu je len niekoľko, opak je pravdou. Existuje množstvo spoločných tém, ktoré rezort obrany a kultúry spája. Práve o nich som diskutoval s ministerkou kultúry,“ napísal Naď.

Medzi témy spoločnej diskusie podľa Naďa patrili zmena zriaďovateľskej pôsobnosti Múzea SNP, spolupráca pri využití Posádkového klubu Trenčín či starostlivosť o vojnových veteránov.

Viac k témam: spolupráca
Zdroj: Webnoviny.sk – Naď rokoval s Milanovou, ministerstvo obrany by malo užšie spolupracovať s rezortom kultúry © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *