Home / SLOVENSKO / Kotleba zvoláva na demonštrácie v Bratislave, protest nazval Nedajme si zobrať Vianoce!

Kotleba zvoláva na demonštrácie v Bratislave, protest nazval Nedajme si zobrať Vianoce!

11.12.2020 (Webnoviny.sk) – Predseda strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) Marian Kotleba zvolal na sobotu 12. decembra protest proti vláde a protipandemickým opatreniam.

Protest s názvom Nedajme si zobrať Vianoce! by sa mal uskutočniť na Hodžovom námestí v Bratislave so začiatkom o 12.00 hod. „Reštaurácie opäť zavreté. Testovanie pendlerov a školákov nariadené. Ústava znásilnená. Sudcovia zosmiešnení. Ľudia zotročení zas o kus viac,“ napísal na sociálnej sieti.

Pred Prezidentským palácom na Hodžovom námestí v Bratislave protestovali proti opatreniam vlády tisíce ľudí aj v utorok 17. novembra. Pripojili sa k nim aj protestujúci spred Úradu vlády SR či futbaloví Ultras Slovana.

Viac o téme: Koronavírus

Medzi rečníkmi vystúpili poslanci Národnej rady SR (NR SR) Marian Kotleba a Milan Mazurek (obaja ĽSNS), bývalý predseda Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) Ján Čarnogurský či predseda Komunistickej strany Slovenska (KSS) Jozef Hrdlička.

V ten istý deň sa ďalšie desiatky ľudí zišli pri buste Alexandra Dubčeka pred budovou NR SR, na ktorej sa zúčastnili aj predstavitelia opozičnej strany Smer – sociálna demokracia.

Viac k témam: hygienické opatrenia, pandemické opatrenia, protest, Vianoce, vládne opatrenia
Zdroj: Webnoviny.sk – Kotleba zvoláva na demonštrácie v Bratislave, protest nazval Nedajme si zobrať Vianoce! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ministerstvo vnútra musí podľa Mikulca riešiť situáciu na policajnej akadémii, rektor má na svedomí odchody odborníkov

Tiež sa podľa exministra stihol zviditeľniť medializovanou kauzou, keď nemiestne komunikoval s externou študentkou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *