Home / SLOVENSKO / Pred bytovkou v Holíči našli dobitú a obnaženú ženu, útočníci si ju vraj pomýlili s chlapom

Pred bytovkou v Holíči našli dobitú a obnaženú ženu, útočníci si ju vraj pomýlili s chlapom

27.11.2020 (Webnoviny.sk) – Skalickí policajti objasnili brutálny útok v Holíči (okr. Skalica). Pred jednou z bytoviek našli obnaženú a dobitú 50-ročnú ženu. Tá krátko pred tým popíjala v meste s dvomi mužmi alkohol. Po vzájomnej dohode sa všetci traja pobrali do bytu jedného z mužov.

Ako informovala trnavská krajská polícia, tam údajne jedného z mužov začala chytať za stehno a 24-ročný mladík si v opitosti myslel, že ho obťažuje muž. Policajtom uviedol, že sa zľakol a nedorozumenie medzi nimi malo byť príčinou, prečo ženu nakoniec napadli.

Pri útoku jej spôsobili viaceré zlomeniny a pomliaždeniny na tvári. Po bitke ju vyhodili pred dvere bytu. Asi po hodine sa k opitej žene vrátil 27-ročný muž a násilne ju vytiahol von z bytovky. Pomoc jej privolali okoloidúci.

Policajti na základe kamerových záznamov páchateľov stotožnili. Vyšetrovateľ obvinil dvoch Holíčanov z prečinu ublíženia na zdraví spolupáchateľstvom. Nie je vylúčené, že na základe dôkazov môže byť skutok prekvalifikovaný. Obaja sa nakoniec k útoku priznali a sú stíhaní na slobode. Za tento čin im hrozí trest na dva až päť rokov.

Viac k témam: alkohol, bitka, násilie
Zdroj: Webnoviny.sk – Pred bytovkou v Holíči našli dobitú a obnaženú ženu, útočníci si ju vraj pomýlili s chlapom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *